Sunday, June 12, 2011

Now U can Buy Online / By pos




Now u can buy online all my stuff, just klik at link address, 
item will be pos by pos laju and delivery 3 times per week. 
additional postage charge will be charge.. 
all payment by maybank account 
for more info please call me at 016 279 5900 or Pm me at facebook 
thanks

Wednesday, June 8, 2011

Sehari Di GUNDAM EXPO di Mines Book fair 2011

Sempena Mines Book Fair 2011, Lit tak ada buat Gundam Expo di sana. start jam 11 am aku dah sampi, dgn tak tido baru balik dari meniaga. Badan letih sangat, tapi di sebab kan GUNDAM punya pasal aku gagah kan...tapi sayang poket ku kurang tebal, so hanya jalan dan cuci mata. sempat jugak sambar 1 hadiah untuk diri sendiri. berikut antara gambar-gambar yang sempat aku snap untuk tatapan pembaca, so layanzzz.....

nak tengok banyak gambar lagi sila ker laman sosial facebook saya...thanks chiowkk....


Tuesday, March 29, 2011

Sunday, March 13, 2011

New Restock Gundam di cheras....while stock last... !! - March 2011

 Restock Gundam di cheras, promotion price !!! while stock last .
March 2011

NEW grade GANDOOM..superb grade !!! 2 thump up !!
Cherudim in action!  Fire!!!
Bandai Ori Collections
Bandai Ori Collection

Saturday, February 19, 2011

Thursday, February 17, 2011

Gundam Unicorn Getling Gun !!!!! RM 40 nett

Gundam Unicorn Getling Gun !!!!!


RM 40 nett

also now available unicorn set 

Unicorn + Getling Gun + Stand 


pls asked for price......

also available : machine Nest base for 1/144 scale. RM 25 nett



Monday, February 14, 2011

iklan untuk segar kan mata...layanz..

To all Gundamdicheras customers - youjust been Overhauled ......layanz....

gasoline (overhaulin' theme)



Check this out to....!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...